Onpahan ollut melkoiset helteet!  Vaan kyllä tämä kuitenkin on kivempaa kuin viime talven metrikinokset ja järkkyhirveät pakkaset.  Tänään(kin) tuo kotimittari on varjon puolelta näyttänyt tiiviisti 33 asteen lukemaa, mutta siitä huolimatta kävimme Zosien kanssa treenikentällä! 

Saimme Ullalta kesäkuussa 6 erilaista hyppytekniikkatreeniä joita oli tarkoitus tehdä 1 treeni päivässä + kerran viikossa perustreeni tasavälein, mutta kyllä nämä helteet ovat siihen suunnitelmaan tehneet hiukan muutosta. 

Kasasin yhden noista pitkän hypyn treeneistä tänään kentän varjoisaan kulmaukseen ja teimme pari pientä ohjaustekniikkatreeniä joihin ymppäsin vielä pari kontaktia.  Kontaktille tuo koira karkaa muutenkin vähän väliä - kontaktit on nnnniiiiiiiinnnn ihania esteitä .   Sille lähestulkoon riittää palkaksi se että saa suorittaa jonkun kontaktiesteen! 

Jäähdyttelylenkki olikin jo aika vaisu - vaikka huilasimme pariin otteeseeen kunnolla jäähdytysloimen kanssa tuon treenisession aikana.  Ja loppuillan koira onkin maannut kotona reporankana - raukkapieni.  Onneksi huomenna pääsemme treenaamaan ihanan viileään halliin .  

Itse asiassa tuo Zosien hyppy"ongelma" koituikin nyt siunaukseksi - muussa tapauksessa olisin ilmoitellut sitä kisoihin oikein urakalla.  Eipä tarvitse nyt kärvistellä kuumilla ja varjottomilla kisakentillä - palaamme radoille aikaisintaan syksyllä.  Tsemppiä muille - pitäkää koiristanne huolta tuolla kuumuudessa!